“La propietat no admet ni infants ni mascotes”

Estupefacció per les limitacions que imposen els titulars d’un sota àtic que es lloga a Ordino

-
-
Que trobar pis, especialment de lloguer, és complicat, és una evidència. Que el fet que l’habitatge sigui digne i a unes condicions de renda assequibles i d’acord amb les condicions salaris pot ser difícil també és tota una certesa. Però els portals immobiliaris encara permeten descobrir altres ‘limitacions’ que són difícils de digerir: “La propietat no admet ni infants ni mascotes”.

Aquesta és una de les condicions que imposen els titulars d’un sota àtic que suposadament està en lloguer a Ordino. La limitació, especialment la que fa referència, és clar, als infants, està causant aquest dimecres una profunda estupefacció quan no ràbia i indignació en molts sectors de la societat andorrana. Però, per ara, és una de les exigències que s’imposa. Qui tingui fills o gossos -aquest segon requeriment és més habitual, per dir-ho d’alguna forma- no té accés a l’esmentat habitatge.

Un sota àtic de construcció recent nou a estrenar, ubicat en edifici ben orientat, amb un sol apartament per planta, lluminós, exterior i assolellat en una zona residencial molt tranquil·la de la parròquia d’Ordino i que consta de rebedor, gran saló-menjador amb cuina oberta i accés a gran terrassa d'uns 20m2, 3 dormitoris, 2 banys, 2 places d'aparcament i traster. El preu? 1.600 euros el mes.

El departament de Consum de Govern està rebent nombroses queixes durant tota la jornada. Fonts properes a l'administració han explicat que al país és la primera vegada, almenys que consti i en siguin conscients, que s'imposa una prohibició als infants. Aquesta limitació podria arribar a ser inconstitucional. En tot cas, es podria arribar a plantejar alguna acció jurídica per intentar veure fins a quin punt l'esmentada clàusula és, per dir-ho d'alguna manera, abusiva.

Comentaris (20)

Trending