La policia va poder detenir un dels agressors de l’operari de construcció perquè va perdre el mòbil en la batussa

Els agents van aconseguir identificar un dels homes que van propinar una pallissa a un dels obrers que treballa en la remodelació de Meritxell perquè en fugir davant l’alerta veïnal li va caure el telèfon

-
-

El telèfon mòbil va delatar l’únic dels dos agressors d’un operari del món de la construcció que va ser detingut. En la fugida, un dels dos homes que atonyinaven un tercer en les immediacions del domicili d’aquest darrer va perdre l’aparell. I això va permetre la policia poder identificar un dels autors de la pallissa. De l’altre res més no se n’ha sabut. Almenys per ara i que hagi transcendit.

La investigació, segons diverses fonts, es manté oberta. La batussa no va ser normal. I com ja va avançar l’Altaveu, s’està analitzant fins a quin punt les divergències sorgides entre constructores per la contractació de personal pot tenir a veure amb la qüestió, el denominat 'robatori d'operaris'. En el sector es manté un silenci tens, però és de domini públic que el fet que arran, especialment, de les obres de millora i embelliment de l’avinguda Meritxell algunes de les empreses han fet ofertes notablement millors a alguns empleats d’altres companyies -especialment les que es dediquen sols a la subcontractació de mà d’obra- està generant una pugna tant dura com fins a poder arribar a l’agressió d’un operari qualificat, un dels que els darrers temps va fer el transvasament i ha estat, alhora, esquer d’altres intercanvis de personal, com a mesura d’escarment.

L’agredit la mitjanit de divendres a dissabte de la setmana passada ho va ser, justament, quan arribava a casa després de la jornada laboral a Meritxell. Dos homes amb el rostre cobert l’esperaven i gairebé sense dir ni una sola paraula es van abraonar contra ell només veure’l. La batussa va ser abans de la 1 de la matinada. I producte de l’enrenou i els crits proferits per la víctima, veïns de la zona on van succeir els fets -amb el carrer del Cedre d’Andorra la Vella com a epicentre- van interessar-se pel que estava passant al carrer i això va fer que els agressors, de cop i volta, iniciessin una fugida que va comportar que un d’ells perdés el mòbil. I el telèfon va ser el que va permetre als agents de policia poder identificar de forma indubtable un dels dos homes.

Va ser d’aquesta manera com poc abans de 3/4 de 4 de la matinada els agents van acudir suposadament al domicili del presumpte agressor i el van detenir. Es tracta d’un resident de 39 anys. La policia hauria recuperat també un esprai amb el qual s’hauria ruixat la víctima per deixar-lo fora de combat i el pal que es va fer servir per pegar-lo. Seria un bastó de més d’un metre i mig similar a les barres que es poden trobar en els passamans d’unes baranes. Però de fusta. La detenció es va produir aproximadament unes tres hores després que la policia rebés l’avís de la baralla.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets es van trobar la víctima amb el cap ensangonat. L’home presentava contusions per diverses parts del cos arran dels diversos cops de bastó que va rebre. De fet, si no hagués estat per l’alerta veïnal el resultat final de l’agressió hauria pogut ser molt pitjor. A l’home se li van haver d’aplicar deu punts de sutura al cap i, a més, també tenia fracturada una falange del dit polze d’una mà.

Obres a l'avinguda Meritxell dies enrere.

Relacionat

El ‘robatori d’operaris de la construcció’, en el punt de mira per la pallissa a un home
A l'hospital hi ha ingressades quatre persones.

Relacionat

Li obren el cap amb un pal per una revenja de feina

Comentaris (1)

Trending