La policia investiga una agressió en grup a un adolescent durant el Carnaval d’Encamp

(Amb vídeo) En la baralla, els atacants, entre els quals també hi hauria altres menors, van perseguir la víctima, la van envoltar i la van colpejar en repetides ocasions

Un instant de la persecució al menor agredit.
Un instant de la persecució al menor agredit.

La policia està investigant una baralla multitudinària que va tenir lloc la matinada de dimarts a Encamp, un cop acabada la festa de Carnaval al Complex d’Encamp. En els fets es van veure implicats diversos menors i un altre va patir ferides de consideració. La seva mare ha presentat denúncia davant del cos, aportant també un vídeo de la batussa, on es veu de forma bastant clara l’agressió.

Fons policials han confirmat a Altaveu que hi ha una investigació oberta arran de la denúncia. Els fets van tenir lloc cap a les sis de la matinada, a la sortida del Complex Esportiu i Sociocultural. La baralla es va acabar traslladant cap a la rotonda on coincideixen l’avinguda François Mitterrand i la Príncep Benlloch. Allà és on, com es pot veure al vídeo, un grup de joves persegueixen i acaben acorralant un altre noi, a qui colpegen en repetides ocasions.

Segons el cos d’ordre, tant la víctima com alguns dels implicats serien menors. També han confirmat que les patrulles desplegades a la població dins el dispositiu específic pel Carnaval hi van intervenir, tot i que en el moment de la seva arribada tots els agressors van fugir del lloc dels fets. Per tant, en aquell moment, no es va produir cap detenció. El menor agredit va ser atès pels serveis mèdics. Posteriorment, la seva mare va presentar denúncia.

Ara, s’està investigant tot el succeït. El vídeo seria, justament, una de les proves. Els agents intenten identificar els agressors i a partir d’aquí es determinarà si s’ha de fer alguna detenció.

Cal recordar que aquest no va ser l’únic incident que es va viure durant les festes de Carnaval a Encamp. Entre la matinada de diumenge i la de dilluns, es van detenir fins a cinc joves per mantenir actituds hostils cap a altres assistents a les celebracions i per, un cop interceptats pels policies desplegats, per encarar-s’hi i faltar-los el respecte.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending