La policia investiga dos reconeguts patinadors holandesos per una greu imprudència amb bici a Encamp

(AMB VÍDEO) Thomas Geerdinck va estar a punt d’estampar-se contra un cotxe en agafar en sentit contrari la rotonda sud de la població encampadana, en una maniobra enregistrada pel Jos de Vos

Comentaris

-
-
La policia investiga dos reconeguts patinadors de velocitat holandesos que fa uns dies haurien comès una greu imprudència circulant amb bicicleta per les carreteres del Principat. En concret, la maniobra que va quedar a poquíssima distància del que hauria pogut ser una desgràcia va succeir a la rotonda sud d’Encamp. Els dos patinadors es desplaçaven en sentit Escaldes.

La investigació que hi ha en curs s’ha iniciat, segons que han reconegut fonts policials, a partir d’un vídeo que s’ha fet famós i que el propi protagonista de la maniobra imprudent, Thomas Geerdinck, de 24 anys, hauria difós a través de les xarxes socials, en concret, del seu compte d’Instagram. Una vegada les imatges han començat a prendre el caire que Geerdinck no pretenia, el patinador ha ‘despenjat’ el vídeo, que havia enregistrat el seu company Jos de Vos, de 28 anys, que també circulava en bicicleta.

Tots dos baixaven pel vial d’Encamp. Quan arriben a la rotonda que porta, en sentit sud, cap als túnels de Radio Andorra, Geerdinck, en lloc d’agafar el sentit correcte i vorejar el punt rodó tira gairebé recte i, en tot cas, se situa en el sentit contrari i a punt està d’impactar contra el cotxe que circula en direcció a Encamp correctament. La frenada a temps del vehicle i l’habilitat del ciclista van evitar la topada.

Geerdinck supera l’ensurt, tira uns metres més avall i quan veu que el pitjor ha passat, somriu i comenta la jugada amb De Vos. El protagonista principal de la situació acabaria ‘penjant’ a les xarxes socials les imatges com si d’una heroïcitat es tractés. La policia per ara no ha pogut confirmar encara l’abast de la investigació.

Comentaris (12)

Trending