La policia deté un home per brandar un ganivet en reclamar el dipòsit d’un habitatge al Pas

Una discussió entre el llogater d’una pensió el propietari per unes diferències mercantils que mantenien ha derivat en una batussa que ha obligat el cos d’ordre a intervenir

-
-
La policia ha detingut a primera hora d’aquesta tarda un home resident des de feia un temps en una pensió del Pas de la Casa perquè en el marc d’una discussió amb la propietat de l’habitatge on viu ha acabat brandant una arma blanca, un ganivet, per intentar per prevaldre les seves raons. Les diferències entre l’un i l’altre vindria per discrepàncies en relació amb el retorn d’un dipòsit, d’una fiança.

Tot plegat, arran de les diferències de criteri, ha començat en una discussió que ha anat pujant de to i s’ha convertit en una batussa en què haurien hagut d’intervenir altres estadants de la pensió. Quan l’altercat ha sortit de mare i el suposat reclamant, l’ocupant de la pensió, ha tret el ganivet amb la voluntat d’atemorir el propietari i fer-lo cedir a les seves pretensions, s’ha avisat la policia que ràpidament ha acudit a l’avís i ha acabat arrestant l’home.

Comentaris (1)

Trending