La policia deté tres joves i recupera la caixa registradora robada en un comerç d’Ordino

El furt s’ha descobert vers les sis de la matinada i els desconeguts haurien agafat també alguns pocs cartrons de tabac que hi havia sobre el taulell

Una imatge d'arxiu del carrer Major d'Ordino.
Una imatge d'arxiu del carrer Major d'Ordino.
La policia ha detingut a primera hora d'aquesta tarda els tres presumptes autors del robatori que hi ha hagut aquesta matinada en un comerç del carrer Major d'Ordino. L'arrest, enmig d'una operació muntada en diversos punts de les valls del nord, ha permès també recuperar el botí, consistent essencialment amb la caixa registradora de l'establiment. A banda de la màquina, els tres arrestats, d'entre 19 i 25 anys i residents al país, s’haurien emportat alguns pocs cartrons de tabac que hi havia damunt del taulell i que majoritàriament han perdut en la fugida.

Segons fonts properes a la investigació, la policia hauria rebut l’avís sobre les 6 del matí quan un repartidor hauria descobert els desperfectes causats a la porta del comerç. Per tant, els fet haurien succeït amb anterioritat. Els investigadors haurien pogut delimitar amb força precisió tan l’hora en què s’hauria produït el furt com, també, fins i tot, tindria força ben detallades les persones que han accedit a l’establiment. De fet, per la resolució del cas ha estat clau l'existència d'una filmació on es veien força bé els tres intervinents.

A l’interior de la caixa registradora hi hauria majoritàriament monedes i alguns bitllets com a fons de caixa o preparades per al canvi, sense que fos un gran volum dinerari i que s'han recuperat íntegrament. Més enllà dels desperfectes que hauria causat el fet d’arrencar de mala manera l’equip del cablejat que el mantenia connectat a la corrent ara per ara no s’haurien detectat altres desperfectes ni s’hauria trobat a faltar res més.

Només rebre l'avís de la propietària de l'establiment, agents de l'àrea de policia judicial han iniciat una investigació ràpida per poder delimitar els primers elements o indicis (la filmació, com s'ha dit, ha estat bàsica). Posteriorment, i amb el suport de diverses unitats del cos, tant uniformades com de paisà, s'ha muntat un dispositiu que ha acabat comportant la detenció dels tres joves. En principi, haurien de passar a disposició judicial durant la jornada d'aquest diumenge.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending