La policia deté l'empleat d'un hotel per robar una caixa forta

Estava en l'armari d'un despatx i hi havia més de 6.000 euros

-
-
La policia ha detingut un home, com a presumpte autor d’un delicte patrimonial d’apoderament. A finals del mes de desembre passat, la direcció d’un hotel d’Andorra la Vella, va cursar denúncia per la sostracció d’una caixa forta de l’interior de l’armari d’un despatx. A la caixa hi havia una quantitat de diners superior als 6.000 euros entre altres objectes. L’enquesta duta a terme, ha portat a la detenció d’un empleat.
 

La policia també ha detingut un home per diversos robatoris. Els agents van ser requerits en un establiment comercial d'Andorra la Vella on tenien identificat un home a través del sistema de vídeovigilància com l'autor d'un furt d'unes ulleres.

Altres detencions són la d'una dona i home a Canillo, com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic i desobediència greu a funcionaris de policia en l’exercici de la seva funció. Els agents van ser requerits perquè una parella es barallava a l'interior d'un cotxe. A Andorra la Vella es va detenir un home com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública. L'home que provocava aldarulls en un local, presentava un estat d'embriaguesa, va tenir un comportament desafiant i arrogant cap als agents i va oposar molta resistència en ser controlat.

També a Andorra la Vella, va ser detingut un home com a presumpte autor d’un delicte contra l’honor a un funcionari de policia. El detingut va trucar en reiterades ocasions a la sala de control del despatx central de policia amb una actitud grollera i provocadora, ja que deia tenir un problema en un local d’oci d’Andorra la Vella, un dels funcionaris el va atendre va ser injuriat greument per l’home, quan intenta explicar-li el dret d’admissió que tenen els responsables del local. Posteriorment, va ser controlat a l’exterior del local, amb símptomes evidents de trobar-se sota influència de begudes alcohòliques.

 

 

 

Comentaris (2)

Trending