La policia ‘desmantella’ un ‘campament’ d’autocaravanes a l’aparcament de Grau Roig

Hi havia mitja dotzena de vehicles entre alguns de temporers argentins, turistes espanyols i algun ciutadà andorrà

Una imatge d'arxiu de l'aparcament de Grau Roig.
Una imatge d'arxiu de l'aparcament de Grau Roig.
La policia ha hagut d’acudir a l’aparcament de Grau Roig a recomanar amb certa vehemència als ocupants de mitja dotzena d’autocaravanes que fessin el favor de desallotjar l’espai perquè en la situació actual no era el millor lloc on estar-se. A més, sempre que podien duien pràctiques conjuntes de socialització que en ple confinament s’està demanant per activa i per passiva que s’evitin tant com es puguin.

Entre les persones que feien estada a l’aparcament hi hauria, com a mínim, persones de tres nacionalitats diferents: argentins, espanyols i un andorrà. Els primers es veurien amb la impossibilitat de tornar al seu país i, en principi, s’hauria fet càrrec una institució comunal del Principat de trobar-los un allotjament de més garanties que l’autocaravana.

Els espanyols eren turistes a qui l’esclat de la crisi sanitària els va enxampar a Andorra i que van declinar tornar al seu país. En aquest sentit, la policia els hauria demanat de tornar cap a casa amb prudència, però no hi ha una garantia exprés que ho hagin fet. Finalment, el ciutadà andorrà s’hauria instal·lat en una ‘autocaravana’ per no haver de compartir habitatge amb la resta de membres de la unitat familiar.

Comentaris (14)

Trending