La policia busca els lladres d’una caixa registradora que ha acabat al riu

Els desconeguts han aprofitat el descuit de la responsable d’un restaurant propera a la zona de la rotonda de la Dama de Gel 

-
-
La policia té muntat un dispositiu per intentar enxampar suposadament dos homes que a primera hora d’aquesta tarda, més o menys a l’hora de dinar, haurien aprofitat el descuit de la responsable d’un restaurant d’Andorra la Vella, en les immediacions de la rotonda de la Dama de Gel, per endur-se la caixa registradora. Els desconeguts s’han endut els diners que hi havia a la caixa i l’han llançada al riu.

Els fets han passat pels volts de les 2 de la tarda. La dona s’ha absentat uns minuts de l’establiment -aparentment ha anat a buscar alguna cosa que li calia en un local proper- i els dos individus han aprofitat per entrar al restaurant i agafar la caixa. Quan la responsable del restaurant se n’ha adonat de tot plegat, l’únic que ha tingut temps ha estat de veure els dos homes corrent i com llançaven la caixa i continuaven la fugida.

La policia es basa en un descriptiu molt genèric dels dos homes per intentar localitzar-los. Els desconeguts s’han endut la totalitat dels diners que hi havia dins de la caixa. Les fonts consultades no han pogut determinar quina quantitat de diners haurien furtat. Aquesta xifra no serà oficial fins que no es formalitzi la denúncia del furt. Ara per ara no s’hauria practicat encara cap detenció, però no es descarta que els dos individus encara estiguin en territori andorrà.

Etiquetes

Comentaris

Trending