La poca implicació dels alts càrrecs de Naturlandia allarga l'agonia del parc

El director d'operacions no ha estat el revulsiu esperat i no ha donat l'impuls que es preveia

Una de les atraccions d'hivern a Naturlandia
Una de les atraccions d'hivern a Naturlandia
La poca implicació i motivació dels principals càrrecs directius de Naturlandia està contribuint a l'agonia del parc. El degoteig de monitors i d'empleats és constant. L'arribada d'un director d'operacions no ha donat l'impuls desitjat, ni ha estat el revulsiu esperat. Entre la plantilla hi ha una gran desmotivació i les instal·lacions respiren deixadesa.

La desmotivació regna entre el personal de Naturlandia. Hi ha monitors molt vàlids que han plegat i empleats que han marxat. Els principals directius no s'impliquen el que caldria, expliquen alguns empleats. El director general pràcticament no trepitja el parc. La seva darrera visita té a veure en un tema relacionat amb la tirolina. Els pocs dies que està a Sant Julià de Lòria els reparteix entre el comú i l'oficina de l'avinguda Verge de Canòlich, allà on hi havia la gasolinera de l'Esteve de cal Jaumet. A la responsable de restauració tampoc se la veu massa. Per donar un impuls a la instal·lació es va fitxar un director d'operacions que no ha estat el revulsiu esperat.

Un aparador de la situació és l'aspecte que presenta el parc

Algunes fonts consultades apunten fins i tot a una manca total de gestió. Un aparador de la situació és l'aspecte que presenta el parc. Fa uns mesos, alguns residents ja van denunciar que les condicions no són les més idònies. Aleshores, l'aparcament de la cota 1.600 estava ple de neu que no s'havia netejat, cosa que impedia l'aparcament dels vehicles. El bar no funcionava perquè no hi havia aigua. Naturlandia i la seva situació serà l'eix de la propera campanya electoral al comú de Sant Julià de Lòria.

Els impulsors d'una llista blanca són partidaris d'un tancament gradual de les instal·lacions. A l'altre costat, el d'Unió Laurediana, no s'ha d'oblidar que el seu home fort i actual conseller general, Josep Pintat va ser el promotor del parc. La sensació generalitzada que hi ha ara mateix a la parròquia és que Naturlandia és un caos, i que la tirolina és una mena de fugida cap endavant. Des del Partit Socialdemòcrata (PS), per exemple, fa temps que demanen més inversions a la parròquia i menys diners al parc. La temporada d'hivern ha estat més aviat discreta i la d'estiu pot ser dura, especialment perquè Grandvalira associada amb Arcalís presenta una oferta molt llaminera.

 

Comentaris (9)

Trending