La ploma d’un camió-grua tomba un panell metàl·lic enmig de l’avinguda Tarragona

Per causes que s’han d’aclarir, el braç del vehicle d’una empresa constructora del país s’ha emportat l’estructura que sosté les senyalitzacions de trànsit sense causar danys personals

-
-
Sortosament no ha passat d’un ensurt i de la causació de retencions en la circulació. Però l’accident protagonitzat per un camió-grua poc després de les 3 de la tarda a l’avinguda Tarragona, a pocs metres del creuament amb el carrer Doctor Vilanova d’Andorra la Vella hauria pogut causar un bon estrall. La ploma del vehicle ha envestit l’estructura metàl·lica que suporta els panells de Mobilitat i literalment l’ha tombat. Per sort, no ha enxampat cap vehicle ni cap persona en la seva caiguda.

Inspectors d’indústria, agents de policia, bombers i urbans han hagut de fer múltiples tasques per posar ordre. També responsables del departament de Mobilitat s’han desplaçat fins al lloc dels fets, a no massa metres ni de l’edifici administratiu de Prat del Rull ni del de Prat de la Creu. L’estructura, que es pot assimilar a un arc i que sustenta els panells lluminosos que indiquen si els carrils estan oberts o tancats, s’ha partit gairebé per la meitat i ha caigut damunt mateix de la calçada, en una hora amb un trànsit força notable.

Segons que han confirmat fonts dels bombers, no s’ha hagut de lamentar cap dany personal. I en principi, l’únic vehicle afectat ha estat el propi camió, d’una empresa constructora del país, que ha vist com se li aixafava, i encara no amb massa importància, la cabina just damunt del conductor alhora que s’ha esquerdat de manera molt important el vidre davanter sense que s’hagi arribat a trencar, almenys no del tot.

Tècnics del departament d’indústria i experts de la policia hauran d’estudiar què ha passat amb la ploma del vehicle. Si és que el camió ja circulava amb la ploma alçada més enllà del que és habitual o si, per causes que caldrà determinar si fos el cas, perquè s’ha enlairat. El que està clar és que el conductor del vehicle, en presència de l’inspector corresponent, ha pogut replegar amb aparent normalitat la ploma abans de retirar el camió del mig de la calçada. També agents de circulació comunals apartaven una part de l’estructura que havia quedat sobre la calçada per tal de poder retornar la normalitat a la circulació, que s’ha vist afectada per l’incident.

Comentaris (1)

Trending