La pacient espera (a Encamp) del ‘freak’ dels cotxes

Dues patrulles -quatre agents- de la policia han acudit a demanar explicacions i la documentació a un jove que esperava l’aparició del propietari d’un vehicle per poder gravar un vídeo

-
-
La presència d’un jove, impertèrrit al costat d’un vehicle, durant hores i més hores, a l’avinguda Joan Martí d’Encamp, a l’altura del número 73, ha neguitejat tant els veïns de la zona, aquesta tarda, que fins i tot han acabat fent acte de presència a la via dues patrulles de policia, és a dir, quatre agents. L’home tenia la paciència i la única intenció, segons sembla, d’esperar la presència del propietari d’un vehicle d’alta gama estacionat en aquell punt per demanar-li permís per poder gravar un vídeo amb l’automòbil de protagonista.

El jove, que ha estat requerit pels policies per tal que s’identifiqués, i que hauria procedit sense més complicacions malgrat la seva estranyesa i els dubtes dels agents, s’hauria plantat a l’indret des d’abans del punt del migdia, vers les 11.30 hores. I ben entrada la tarda continuava, pacient, esperant l’aparició de l’amo del vehicle, un Aston Martin matriculat al Principat des de no fa pas gaire temps. El fet que durant tanta estona el noi es mostrés impertèrrit al costat del cotxe ha aixecat sospites en alguns veïns de l’avinguda, que haurien acabat contactant amb el servei de policia.

La presència policial ha acabat de generar més interrogants entre el veïnat. Fins que la situació s’ha més o menys aclarit. El que no sabia el pacient jove, i ningú tampoc no li ha informat, és que el titular o, almenys, conductor habitual del vehicle, tindria un despatx a la mateixa avinguda encampadana, a tot estirar a una cinquantena de metres, si hi arriba, del lloc on estava estacionat el Aston Martin. La passió pels cotxes no només vol diners. En aquest cas, també ha volgut temps. Les fons consultades han assegurat que finalment, després de més de vuit hores d'espera, i quan el titular del vehicle ha acabat la jornada, el jove ha pogut fer l'enregistrament que pretenia.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending