La Mossegada s’integra al Refugi Alpí i els germans Cruz disposaran d’una gran terrassa a la Rotonda

L’operació es va començar a gestar abans que els nous responsables del simbòlic restaurant de l’avinguda Meritxell se’n fessin càrrec

-
-
Els germans Cruz no només gestionaran el Refugí Alpí, el característic i reconegut restaurant de l’avinguda Meritxell i la Rotonda d’Andorra la Vella. També es faran càrrec del restaurant La Mossegada, que havia abaixat la persiana. La integració de la pizzeria al Refugí permetrà crear una de les majors terrasses que hi haurà al país i, especialment a l’estiu, esdevindrà un gran focus d’atracció.

Les negociacions per aliar La Mossegada i el Refugi Alpí es van iniciar abans que els germans Cruz adquirissin per traspàs les accions de la societat que gestionava aquest darrer restaurant. Quan els responsables de La Mossegada van anunciar que ho deixaven, l’entorn de Christian Pérez, l’empresari que explotava el Refugi Alpí, va començar a negociar quedar-se La Mossegada.

Amb la integració ja pràcticament feta, va sorgir l’interès dels Cruz per quedar-se amb l’espai de la Rotonda i finalment, segons les fonts, tot va confluir. Pérez, que es va fer càrrec del Refugi després del trencament que hi va haver a Pyrénées, històric explotador del restaurant, va optar per desprendre’s d’un negoci que li demandava un control diari exigent. I els Cruz ho han aprofitat per ampliar el seu catàleg de negocis, que especialment a l’eix Meritxell-Carlemany és més que notable.

Els Cruz són els gestors-explotadors del restaurant, del Refugi Alpí (i també de La Mossegada) després d’acordar el traspàs accionarial de la societat gestora, alhora paguen un notable arrendament mensual als propietaris de l’immoble, la família Coll. De moment, almenys durant aquesta temporada hivernal, no hi haurà cap canvi en la filosofia empresarial i d’oferta que han anat oferint els darrers temps el Refugi Alpí i La Mossegada.

Comentaris (1)

Trending