La ministra de Turisme deixa en l’aire la continuïtat del ‘Cirque du Soleil’

Canals confirma la continuïtat ja avançada per l’‘Altaveu’ de Betim Budzaku al capdavant d’Andorra Turisme i afirma que el suport a esdeveniments es decidirà més que mai en funció del retorn 

-
-
La ministra de Turisme, Verònica Canals, ha deixat en l’aire la continuïtat del lligam entre Andorra i el ‘Cirque du Soleil’. La responsable ministerial, que ha remarcat que està prenent coneixement del sector, ha assegurat que abans de prendre cap decisió ni fer pública la seva posició en relació amb la companyia canadenca vol saber com va aquest estiu la posada en escena de ‘Rebel’ i, sobretot, l’impacte que tindrà. Canals ha assegurat que més que mai, des del ministeri que dirigeix es contribuirà als esdeveniments en funció del retorn que ofereixin.

Canals ha fet unes observacions públiques just després d’un dels actes que fins no fa massa li tocaven també des del punt de vista professional: l’impacte mediàtic de les finals de la Copa del Món d’esquí celebrades el març a les estacions d’esquí de Soldeu i el Tarter, al domini Grandvalira, que pretén tornar a acollir aquests campionats el 2023 i ser encara més ambiciós amb posterioritat. Grandvalira calcula que d’haver-lo hagut de pagar, el ressò que va tenir les proves del març haurien suposat una despesa de més de 17 milions d'euros, tot el pressupost anual de què disposa Andorra Turisme.

Canals ha explicat que s’analitzarà fil per randa el retorn de tots aquells projectes que sol·liciten suport d’Andorra Turisme. El pressupost de què disposarà l’agència de promoció turística és el mateix. Una altra cosa és que es distribueixi de diferent manera. En el marc d’un contacte amb els mitjans de comunicació, la titular de Turisme ha confirmat el que l’Altaveu ja va avançar divendres passat: Betim Budzaku continuarà al capdavant d’Andorra Turisme. “Segueix amb nosaltres”, ha dit Canals. Ell i tot el seu equip, ha deixat clar la ministra, que ha assegurat que “Andorra Turisme està molt ben estructurada”.

Una altra cosa serà que amb la seva arribada els objectius i les directrius que es donin a Budzaku i el seu equip difereixin una mica del que es feia fins ara. L’executiu hispano-macedoni és un dels principals valedors de l’aposta d’Andorra pel ‘Cirque du Soleil’. Com en d’altres projectes, Canals ha explicat que “estic prenent coneixement” de la situació abans de prendre cap decisió. Sobre l’aliança entre el Principat i la companyia canadenca ha explicat que ja s’han anat fent canvis, com per exemple incrementar el preu de les entrades. 

Demanada específicament sobre la continuïtat dels espectacles del ‘Cirque’, Canals ha manifestat que “tinc una idea” però que no la farà pública fins haver analitzat bé totes les dades i tenir ben apamats els resultats, l’impacte i el retorn de l’espectacle ‘Rebel’ d’aquest juliol.

Comentaris (2)

Trending