La mestra de música que amenitza des de la finestra i amb el ‘Gran Carlemany’ l’ovació als sanitaris

Argentina resident des de fa 15 anys al Principat, cada vespre agafa el saxo i toca l’himne andorrà des del seu domicili a Valira Nova

-
-
Argentina resident des de fa 15 anys al Principat, cada vespre agafa el saxo i toca l’himne andorrà des del seu domicili a Valira Nova, a Encamp. Prefereix reservar-se el nom. Diu que qui l’hagi de conèixer, ja la coneix. Però amant de la música com és, i veient els vídeos que s’han tornat virals de persones de totes edats i comportaments sortint a les finestres i als balcons a oferir música, de tota mena, no es va voler quedar enrere.

Treballa de mestra de música eventual a Ordino i viu a l’esmentada urbanització encampadana.  Cada dia a les 8 de la tarda, mentre tots els veïns estan aplaudint per la bona feina dels sanitaris, ella toca l'himne d’Andorra, el ‘Gran Carlemany’, des de la finestra de casa seva. Se'l sap, l’himne, perquè toca en un grup i una vegada van acudir a ‘la Bombonera’ a interpretar el tema musical just abans d’iniciar-se el partit de bàsquet i també perquè l'ensenya als alumnes, i li feia il·lusió tocar música i contribuir a fer més digerible el confinament.

Comentaris (2)

Trending