La Massana ajorna la data límit per presentar l'impost sobre rendiments arrendataris

El comú tanca la deixalleria i recorda que queda prohibit llençar objectes voluminosos a la via pública

-
-
El comú de la Massana ajorna la data del límit del període voluntari per la presentació de l’impost sobre rendiments arrendataris fins que s’aixequin les mesures de contenció del coronavirus. L’impost sobre rendiments arrendataris (inquilinat) es pot presentar de forma telemàtica, descarregant la declaració a www.lamassana.ad, i enviant-la degudament signada a finances@comumassana.ad o portant-la al servei de Tràmits. No obstant, com que es desconsella sortir de casa, el comú un cop s’aixequin les mesures de contenció del coronavirus, acceptarà la presentació de l’original i establirà una nova data límit per a la seva presentació.

Durant aquest dilluns al matí hi ha hagut una davallada dels usuaris del servei de Tràmits, tot i que continuen havent-hi ciutadans que s’han desplaçat fins al comú de la Massana. La recomanació és quedar-se a casa i resoldre el màxim de consultes via telefònica o per internet. D’altra banda, si en el moment de tancar concursos es considera adient, s’analitzarà la conveniència d’allargar-los.

D’altra banda, tot i l’anunci per part dels set comuns de l’anul·lació del servei de recollida d’objectes voluminosos, el servei de via pública ha hagut de recollir diversos mobles, matalassos i electrodomèstics que s’han dipositat al costat d’illetes de contenidors, fent cas omís de la demanda. El comú de la Massana remarca la prohibició de deixar residus de gran volum al carrer i recorda que la Deixalleria estarà tancada. Per a urgències es pot trucar al 362 301 i s’atendrà aquells casos que estiguin degudament justificats.

També demana a la població que se segueixin les recomanacions del Govern  i s’eviti sortir de casa en la mesura del possible. De moment s’han clausurat berenadors, parcs infantils i el camí Ral, ja que és important evitar els punts de concentració de gent. Les persones que requereixin ajuda poden trucar al departament de l’Àrea Social, al telèfon 736 925.

 

 

Comentaris

Trending