La laurediana Céline Montel ‘Nina’ llança dimecres el primer senzill d’un nou treball

‘Je te laisse là’ es començarà a promocionar a través de la plataforma musical Spotify i unes setmanes després apareixerà el videoclip a Youtube

-
-
La cantant laurediana Céline Montel, coneguda especialment entre el públic francès amb el nom de Nina, llançarà dimecres a través de diverses plataformes digitals un nou treball. ‘Je te laisse là’ és el primer senzill de la nova producció que està duent a terme una jove artista que va introduir-se al mercat francòfon gràcies al concurs que pretenia descobrir nous valors ‘Génération Goldman’. Montel en va ser una de les finalistes. Però des de llavors ha plogut molt.

Movent-se com es mou entre Andorra, Barcelona i, sobretot, París, Montel-Nina ha anat buscant el seu lloc musicalment parlant. El concurs li va obrir portes però no va acabar de voler-les passar quan ja havia signat contracte fins i tot amb la productora Play On. Ara, amb ‘Je te laisse là’ enceta un nou camí. Més seu. No fa pas tant que ha acabat d’enregistrar el senzill, sobre el qual n’està acabant de lligar tots els serrells abans que dimecres Spotify comenci a fer-ne la promoció.

Al cap d’un parell de setmanes a tot estirar, hauria de ser Youtube la plataforma que agafés el relleu de la promoció. Que l’amplifiqués, vaja. Per a primers d’agost es preveu que estigui apunt el videoclip que ha de servir per reforçar el tema musical. El senzill de Nina. De Céline Montel. Que va treballant amb sense pressa però sense pausa tot buscant allò que realment pretén ser i, més encara, aquell discurs musical i aquella tessitura sonora en la qual se senti realment còmoda.

Comentaris (2)

Trending