La implementació d’un nou sistema informàtic causa diversos problemes a Andbank

Sobretot la banca en línia s’ha vist afectada per unes anomalies que han impedit des de fa setmanes que acabessin fructificant, per exemple, moltes transferències

-
-
Molts clients d’Andbank que operen especialment en línia a través de la pàgina electrònica fa dies que treuen foc pels queixals i, aquest divendres, finalment, començarien a respirar mig alleujats, tot i els perjudicis que en alguns casos els hagi pogut causar. L’entitat bancària estaria immersa en un canvi de sistema informàtic, almenys parcial, que hauria comportat nombrosos problemes des de fa dies i enormes batusses amb els proveïdors.

Malgrat que el caos hauria anat més enllà del sistema de banca en línia, ha estat aquesta la divisió de l’empresa més afectada. Formalment, però, i de portes en fora, als clients només se’ls reconeixien problemes al web. Els clients han notat, sobretot, que si feien transferències en línia, malgrat no aparèixer-los cap error, la transacció no arribava al seu destí. La situació anòmala s’hauria produït tant si el client d’Andbank era l’ordenant com el beneficiari, en molts casos.

Amb els dies i la solució de les dificultats tecnològiques, si al moment de realitzar la transferència el programa no havia anunciat cap fallada, la transferència hauria acabat fructificant amb èxit. Aquest dijous hauria estat un dels més complicats, encara que fonts internes han assegurat que l’escenari, la repercussió del canvi, hauria pogut ser molt pitjor. Aquest divendres la situació s’hauria anat normalitzant ja gairebé del tot.

Diversos empresaris s’haurien trobat, segons algunes de les fonts consultades, amb dificultats per poder operar amb el perjudici que això els hauria comportat per als seus negocis. En principi, el gestor personal, amb altres eines, fins i tot en els casos i dies de més conflictivitat, hauria pogut arribar a solucionar les incidències.

Comentaris

Trending