La guàrdia civil deté a la Farga de Moles un suposat delinqüent francès armat

L’institut armat ha incrementat la vigilància i els controls a la frontera, i l’arrestat hauria com a mínim travessat el Principat amb la dona i els fills

-
-
La guàrdia civil ha detingut aquest matí un suposat delinqüent francès que hauria, com a mínim, travessat el Principat. L’home, que viatjava amb la família, anava armat. L’institut militar espanyol hauria anat a parar amb el sospitós en un control aleatori. Els agents del cos que vetlla per la seguretat fronterera ha incrementat molt notablement els darrers dies la vigilància a la Farga de Moles. Per evitar ensurts al tomb de les eleccions espanyoles i amb el tancament de l’accés a França, també per fer un filtre major.

Segons les fonts consultades, que no han pogut precisar gaire més elements en relació amb l’home, sí que han assegurat que el detingut procedia del Principat, on no se sap quina activitat hi hauria jugat, i tindria un notable historial de delictes amb l’ús de la força. De fet, quan s’ha procedit a escorcollar el sospitós aquest portaria al cinturó un revòlver. Després d’unes primeres diligències a les instal·lacions mateix de la frontera de la Farga de Moles, el detingut ha estat traslladat a dependències que té l’institut armat a la Seu. Mentre uns agents se’n carregaven de l’arrestat, d’altres s’han fet càrrec del vehicle amb què viatjava i dels seus familiars, la parella i tres fills menors.

Encara que sense tenir res a veure amb aquest fet, però sí amb la guàrdia civil, fonts coneixedores del cas han assegurat que el cos també està especialment amatent després que la setmana passada aparegués pràcticament calcinat un vehicle Range Rover matriculat al Principat en la vessant espanyola de la muntanya de la Rabassa. També en aquest cas s’estan duent a terme les indagacions oportunes. Molt probablement, el vehicle estava vinculat amb el contraban de tabac.

Etiquetes

Comentaris

Trending