La guarderia de Santa Coloma i el Casal d’Infants del Llamp acolliran els usuaris dels Serradells

La voluntat de la corporació és que tan aviat com es pugui, i si pot ser dilluns mateix millor, els usuaris de l’escola bressol, que seran reubicats temporalment, tornin al seu lloc habitual

-
-

La guarderia de Santa Coloma i el Casal d’Infants del Llamp acolliran a partir d’aquest dijous els infants que estan inscrits a l’escola bressol dels Serradells. La voluntat comunal és que la normalitat s’hagi de trencar els menys dies possibles i es faran els esforços necessaris perquè dilluns, si és possible, es pugui reprendre l’activitat habitual en les instal·lacions ubicades al centre esportiu, parcialment malmès per un incendi.

El comú oficialment ha informat que els 50 infants que hi ha actualment a l’escola bressol seran traslladats demà i de manera momentània a altres instal·lacions comunals. Els nadons d’entre 4 i 15 mesos aniran a la guarderia de Santa Coloma i els nens i nenes d’entre 15 mesos i 3 anys aniran al Llamp, el casal infantil situat als baixos de l’edifici de noves dependències comunals, a la plaça Lídia Armengol.

Tots els infants podran seguir demà l’activitat amb completa normalitat i amb les professores i el personal de referència de cada aula. Els horaris (de 7.45 a 20.30 hores) i els serveis d’atenció als infants es mantindran invariables. El departament de social ja ha informat del canvi a totes les famílies dels infants. Dels usuaris de l’escola bressol dels Serradells, han confirmat l’assistència per demà 7 nadons a l’escola bressol de Santa Coloma i 24 infants al casal El Llamp.

Comentaris (1)

Trending