La finalització del pont col·lapsa les dues sortides del país, especialment pel riu Runer

Des de primera hora del matí que hi ha congestió a les carreteres producte del retorn a casa dels milers de turistes que han visitat el Principat aquests dies

-
-
L’objectiu d’evitar les retencions típiques al Principat els dies assenyalats ha portat centenars, potser milers de turistes, a avançar la seva sortida del país, el retorn als seus llocs d’origen. D’aquesta manera, i des de ben aviat, la congestió de les carreteres és notable. Especialment els punts més propers a les fronteres, sobretot, en aquest cas, les vies que porten cap a Espanya.

Vers el migdia, segons Mobilitat, hi havia dins del país uns nou quilòmetres de retenció en direcció a la frontera del riu Runer. La congestió comença a ser molt notable a partir de la Margineda i, amb posterioritat, i un cop passat el nucli de Sant Julià, el trànsit passa a ser molt lent, gairebé aturat. També en direcció cap a França, cap a la RN-22, hi ha tres quilòmetres de retenció. S’espera que la situació perduri durant bona part del dia.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.