La FAF confirma Rodrigo com a secretari general i estudia com liquidar Gea

Les decisions judicials han fet descartar que l’anterior dirigent es pugui mantenir a l’ens federatiu futbolístic

Jordi Fernàndez, de la Creu Roja, i Fèlix Àlvarez, de la FAF, en oficialitzar el conveni.
Jordi Fernàndez, de la Creu Roja, i Fèlix Àlvarez, de la FAF, en oficialitzar el conveni.
L’exseleccionador nacional i fins ara secretari tècnic de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), David Rodrigo, serà el secretari general de l’ens. Malgrat que no hi ha hagut una decisió explícita aquest dijous, la junta directiva de l’organització futbolística dóna per fet que l’acord adoptat abans de festes es consolida atesa la impossibilitat que Tomàs Gea pugui retornar a la federació. Ben al contrari, la situació en relació a l’exsecretari general és com procedir a la seva liquidació laboral.

La junta directiva de la FAF s’ha reunit aquest dijous tal i com estava previst des d’abans del període nadalenc. Però ho ha fet amb un seguit de resolucions judicials que evidencien que Gea no pot tornar a l’entitat. De fet, les fonts consultades han assegurat que la batlle instructora del ‘cas Cautxú’ ha retret en els darrers escrits notificats la “passivitat” de l’ens federatiu en relació amb l’exsecretari general. I considera que ja fa temps que se l’hauria d’haver acomiadat per “deslleialtat”.

No obstant això, les resolucions que ostenta la FAF deixen molts dubtes, i tot i que ara no queden dubtes, segons les fonts, que Gea no podrà tornar a la federació, sí que hi ha el dubte de com s’ha de procedir. Per això es faran les anàlisis jurídiques que s’escaiguin per aclarir com s’ha gestionar l’acomiadament i com dur a terme la liquidació imposada en certa manera per la Batllia del processat dirigent futbolístic.

La reunió s’ha dut a terme el mateix dia que s’ha oficialitzat el conveni entre la FAF i la Creu Roja Andorrana per la qual hi haurà una ambulància en cadascun dels partits de la lliga andorrana de futbol, donant així més seguretat als futbolistes. L’acord, que ja fa un temps que es va aplicant i que han oficialitzat el president de la federació, Fèlix Álvarez, i el director de l’ONG, Jordi Fernàndez, també contempla, per exemple, que es compri un vehicle a mitges entre les dues entitats o que jugadors de la selecció nacional participin en campanyes de la Creu Roja, com per exemple els acaptes de sang.

Comentaris

Trending