La FAF confirma David Rodrigo com a nou secretari general

La junta directiva es plantejava retornar les funcions a Tomàs Gea, fet que ha impedit les mesures d’allunyament decretades per la batlle instructora del cas ‘Cautxú’

David Rodrigo havia estat seleccionador abans que director tècnic de la FAF.
David Rodrigo havia estat seleccionador abans que director tècnic de la FAF.

La Federació Andorrana de Futbol ha oficialitzat el nomenament de l’exseleccionador David Rodrigo com a nou secretari general de l’ens. D’aquesta forma, passa a ocupar el càrrec que havia desenvolupat Tomàs Gea fins a la seva detenció al maig en el marc de l’operació ‘Cautxú’. La junta directiva, de fet, es plantejava retornar les funcions a Gea, fet que no ha estat possible finalment, ja que la batlle li va imposar mesures cautelars, entre elles un allunyament de les oficines de l’entitat.

Rodrigo era, fins ara, director tècnic de la Federació. Feia setmanes que el nom sonava per passar a ser secretari general i ara ha estat confirmat per la junta directiva, que destaca que els darrers anys, des del seu càrrec, “ha aconseguit modernitzar i ampliar tota la seva base, amb un model de joc reconegut des de les categories inferiors fins a l’absoluta”. A més, es remarca que “amb la creació dels equips ENFAF s’han aconseguit resultats històrics en cadascuna de les seleccions”.

Tot i aquesta bona valoració, l’elecció de Rodrigo ha acabat fent-se després de veure que la intenció de tornar les atribucions a Gea un cop en llibertat provisional no es podia dur a terme. La batlle, a petició del fiscal, va decretar mesures cautelars que li impedien realitzar cap tasca vinculada a la Federació.

Rodrigo porta molts anys vinculats a la Federació. Ja abans de director tècnic, havia ocupat el càrrec de seleccionador de l’absoluta. Amb ell a la banqueta, l’equip tricolor va aconseguir el seu primer triomf en partit oficial, en el duel disputat a l’estadi Comunal contra Macedonia l’any 2004.

Etiquetes

Comentaris

Trending