La direcció de bombers limita l’ús del telèfon personal i prohibeix l’accés a les xarxes socials des de la feina

-
-
Mentre investiga si el bomber denunciat per una suposada agressió sexual va tenir un comportament inapropiat estant de feina, la direcció del cos de salvament i extinció d’incendis ha recordat aquests darrers dies al personal que té prohibit accedir a les xarxes socials a través dels ordinadors del servei. I que tan els equips informàtics com telefònics són estrictament per a ús professional, alhora que en hores de feina, els telèfons personals només es poden usar molt puntualment i per a qüestions d’urgència.

La comunicació escrita que s’hauria enviat de forma interna pels canals habituals arriba en un moment especialment delicat per al cos, segons les fonts consultades, en què hi ha molta expectació sobre l’evolució del cas que està en mans de la policia i la Justícia i també un notable malestar per la revolada que ha agafat l’afer. Els integrants del cos estan a l’expectativa de si la direcció adopta alguna decisió laboral en relació amb l’agent denunciat. No pel cas en qüestió, sobre el qual es vol deixar fer les autoritats judicials tot mantenint la presumpció d’innocència del bomber i respectant els drets que assisteixen a la suposada víctima, si no per la gravació existent de l’agent masturbant-se en plena guàrdia a les instal·lacions del parc.

En plena ‘crisi’ per l’afer de l’agent denunciat per una suposada agressió sexual, els responsables del cos comuniquen directrius en relació amb la utilització dels equips informàtics del servei

Les fonts consultades properes al ministeri d’Interior han assegurat que no és que es pugui establir un lligam directe entre el succés que implica un bomber i la nota informativa fent tot un seguit de recordatoris, però sí que hi ha elements que hi entronquen. Així, el bomber denunciat va contactar amb la posterior denunciant a través d’Instagram -que no vol dir que ho fes ni estant a la caserna ni amb els mitjans del servei- i també és cert que els darrers dies les xarxes socials -a les qual sí que es pot accedir des dels equips informàtics del cos si és per una qüestió d’àmbit professional- han agafat un interès major entre els components del cos atès que la presumpta víctima de l’agressió hauria difós per aquesta via tant fotografies de l’agent com missatges d’aquest que li havia enviat amb anterioritat. I tot plegat amanit amb comentaris propis.

Tampoc no hi ha dubte -i d’aquesta informació en disposa tant la direcció del cos com la policia, en aquest darrer cas després de fer el bolcat del mòbil de la víctima suposada- que estant de guàrdia el bomber denunciat va intercanviar nombrosos missatges amb la dona abans fins i tot de la cita en què van succeir els fets denunciats. L’episodi de la masturbació també hauria estat gravada amb el seu mòbil personal pel bomber. Fonts consultades per l’Altaveu han reconegut sense dubte que l’escenari on es du a terme la pràctica sexual és, sense cap lloc a dubte, les instal·lacions del parc.

L’ús dels telèfons personals quedaria restringit, segons les fonts consultades i el que aquestes haurien assegurat que figuraria en el comunicat enviat recentment al personal del cos, a trucades molt breus i per a qüestions realment urgents. La mateixa nota també serviria per recordar al personal que poden cometre una falta greu o molt greu a nivell disciplinari si s’incompleix el secret professional o fan declaracions públiques sobre qüestions que també siguin de naturalesa secreta per raons diverses. 

Etiquetes

-

Relacionat

Interior minimitza 'l'escàndol de la mànega': només si la Batllia hi veu delicte expedientarà al bomber
-

Relacionat

Investiguen un bomber per una presumpta agressió sexual a una dona

Comentaris

Trending