La darrera jurista en superar les proves per ser batlle o fiscal escull el ministeri públic

Elisabeth Puente s’incorpora com a adjunta al ministeri fiscal després d’haver entrat l’estiu del 2012 a la carrera judicial com a secretària

Comentaris

-
-
La única de les quatre persones que va superar les darreres proves realitzades pel Consell Superior de la Justícia per esdevenir batlle o fiscal ha optat finalment pel ministeri públic. Elisabeth Puente ja ha estat nomenada adjunta al ministeri fiscal i, per tant, s’integra a l’equip que dirigeix Alfons Alberca i esdevé la sisena fiscal adjunta del Principat en l’actualitat.

Puente va obtenir la millor nota tant per al càrrec de batlle com per al de fiscal en les proves que es van fer durant el mes de gener. Quan succeeix aquest cas, és l’interessat qui pot triar la destinació final. Es dóna el cas que un altre integrant de la fiscalia, Borja Aguado, que procedia de la UIFAnd, també es va trobar en la mateixa situació. I també va triar la fiscalia. La llei actual permet passar del ministeri públic a la fiscalia si mai l’interessat ho sol·licita. No seria el primer cas.

Elisabeth Puente, llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona, es va incorporar a la carrera judicial com a secretària a la Batllia l’estiu del 2012. Un any després va ser confirmada en el càrrec una vegada superat el període de prova i actualment exercia de secretària judicial al Tribunal Superior.

Comentaris

Trending