La consellera general independent Sílvia Bonet demana finalment poder recuperar la dedicació exclusiva

La petició, que veurien de bon ull tant els demòcrates com els escindits liberals i que ha estat vehiculada a través de la junta de presidents, ara per ara es manté en ‘stand by’

SDP rep la carta de Sílvia Bonet per la qual plega del partit però es manté \"com a consellera INDEPENDENT\"
SDP rep la carta de Sílvia Bonet per la qual plega del partit però es manté \"com a consellera INDEPENDENT\"
La consellera general independent Sílvia Bonet torna a la càrrega. Una vegada les aigües remogudes a l’entorn del grup parlamentari ‘megamixt’ ja han tornat a la calma, la política ordinenca ha acabat sol·licitant poder disposar de la dedicació exclusiva que havia tingut a l’inici de la legislatura i que se li va suprimir arran de la seva sortida de Socialdemocràcia i Progrés (SDP). El paper de Bonet i els seus viatges i peticions són d’allò més controvertits ja des de la legislatura passada.

Bonet ha vehiculat la demanda a través de la junta de presidents. Per ara, la petició de la consellera independent de poder-se dedicar a ple temps a la política ha quedat en l’aire. Però les fonts consultades no han descartat que finalment es pugui autoritzar. El grup demòcrata i els consellers escindits dels liberals que representen Unió Laurediana (UL) i l’entorn de Ciutadans Compromesos (CC) massanencs no veurien malament la petició. 

La resposta a la sol·licitud s’hauria ara per ara ajornat vistes les reticències exposades pels representants liberals. Com que la qüestió s’hauria tractat o s’hauria de tractar en junta de presidents, el posicionament sobre la demanda feta per Sílvia Bonet no s’hauria demanat, almenys per ara, ni als representants del PS ni al conseller d’SDP. Molt probablement, però, tant els socialdemòcrates com Víctor Naudi s’hi oposarien.

En essència, la parlamentària independent hauria motivat la seva petició pel volum de feina que té en ser sola i, sobretot, pel fet que l’ampliat grup mixt, ara composat per deu consellers, no té ‘ocupades’ totes les places que li pertocarien de dedicació exclusiva. Sílvia Bonet, però, obvia l’acord pel qual només podien tenir accés al ple temps aquells partits, formacions o agrupacions polítiques que disposin, almenys, de dos membres. I no seria el cas de la consellera independent ordinenca.

Etiquetes

SDP reclama l\'escó a Sílvia Bonet, que veu com la plena dedicació i el Consell d\'Europa li pengen d\'un fil

Relacionat

Mentre Sílvia Bonet ‘pidola’ una dedicació exclusiva la delegació al Consell d’Europa continua encallada en la ‘no-paritat’
SDP reclama l\'escó a Sílvia Bonet, que veu com la plena dedicació i el Consell d\'Europa li pengen d\'un fil

Relacionat

Sindicatura desestima la petició de Sílvia Bonet per poder passar la Constitució a Nova York

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.