La concessió actual de les línies d’autobús arriba a la Justícia

La secció administrativa de la Batllia admet a tràmit la demanda de la UTE Novatel Regitours

-
-
La concessió actual de les línies d’autobús, que van entrar en vigor el 2 de setembre i inicialment haurien de perdurar fins al 2034, haurà de ser confirmada, si escau, per la Justícia. Les empreses del grup Andbus (UTE Novatel Regitours) han presentat una demanda contra el concurs després que a mitjan setembre, pocs dies després que comencessin els nous serveis, el Govern desestimés el seu recurs administratiu.

Ara la secció administrativa del Tribunal de Batlles ha admès la demanda d’Andbus, que manté en essència els mateixos arguments que el recurs que va presentar a Govern. Andbus, que va quedar molt a prop de les ofertes guanyadores dels tres lots en què es va dividir el concurs però no va aconseguir adjudicar-se’n cap, lamentava que s’haguessin tingut en compte només criteris economicistes.

Els demandants defensen que el plec de bases considerava que s’havien de tenir en compte altres criteris que no els estrictament econòmics. I exposen, especialment en relació amb el lot 1, referent a la línia que va del centre del país fins a Sant Julià i al Bus Exprés, que l’oferta guanyadora, la de Nadal-Julià, no podria garantir el normal funcionament del servei per ser excessivament baixa.

Comentaris (2)

Trending