La comissària Ferreira assumeix la direcció operativa d’investigació a la policia

La dimissió fa un parell de mesos del també comissari Rascagneres ha obligat a dur a terme una petita reestructuració al cos d’ordre

-
-
La comissària Teresa Ferreira ha assumit les tasques de cap de l’àrea de policia criminal. És a dir, Ferreira és la nova màxima responsable operativa de les branques que investiguen dins del cos d’ordre. Aquest moviment és producte de la dimissió, ara ja fa gairebé dos mesos, del també comissari Benjamí Rascagneres, que va agafar una excedència per poder tornar al sector privat a exercir l’advocacia.

Ferreira ja havia dirigit amb anterioritat l’àrea que ara torna a comandar. Tot i això, darrerament estava afectada a la unitat d’uniformats, és a dir la que es responsabilitza de la seguretat ciutadana i policia de proximitat. Aquesta unitat queda ara sota el comandament estricte del director adjunt coordinador Bruno Lasne que, de fet, ja hi tenia potestats.

De fet, cada gran àrea està coordinada per un director. En el cas de Ferreira i l’àrea d’investigació, malgrat que la comissària n’és la màxima responsable operativa, la direcció està comandada per Jordi Boixader. És d’aquelles situacions que tenen un component polític o de confiança, atès que Boixader està jeràrquicament per sobre de Ferreira però a nivells de graus seria al revés. 

Ferreira i Frederic Gutiérrez són actualment els dos únics comissaris en actiu que hi ha al cos d’ordre. A banda dels que estan jubilats del cos, els altres dos comissaris que podrien retornar a la policia són l’esmentat Rascagneres i Jordi Lluís, integrat a la unitat d’intel·ligència financera (UIFAnd).

-

Relacionat

Plega el comissari Rascagneres per tornar a l’advocacia

Comentaris (4)

Trending