La CEA lamenta no disposar de més temps per garantir la correcta implementació del nou marc normatiu

La patronal es felicita per la inclusió de la creació del fons de capitalització, una antiga reivindicació que s'havia fet des de la confederació

-
-
La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) es mostra contrària al fet que no es disposi d'un període major de temps per tal d'implementar el nou reglament, que ha estat aprovat aquest dijous al Consell General. Manifesta que si el ritme parlamentari ho hagués permès, s'hauria donat un marge de sis mesos a les empreses per posar-se al dia progressivament. Però, no ha pogut ser. El president, Gerard Cadena, fa una valoració positiva perquè finalment s'ha posposat l'entrada en vigor fins a l'1 de febrer, un mes més tard del que estava previst en un principi.

Malgrat aquest lament, la patronal andorrana es felicita i valora la inclusió d'una de les propostes que van fer en referència a la Llei de Relacions Laborals, com és la creació dels fons de capitalització, que segons la confederació "un cop enllestida afavorirà tant l'empresariat com les persones assalariades".

La CEA també informa que de manera imminent posarà en marxa una campanya d'informació entre els seus membres amb la finalitat "que coneguin els canvis que comportarà l'entrada en vigor d'aquestes noves lleis". I també afegeix, que les lleis de relacions laborals, acció sindical i conflicte col·lectiu "han d'aportar més seguretat jurídica i noves obligacions per l'empresariat andorrà".

Etiquetes

Comentaris

Trending