La CEA acusa la UHA de simular una sortida per poder negociar noves condicions

La patronal afirma que la major part dels hotelers volen continuar dins de la Confederació i que una solució podria ser "l'afiliació individual dels establiments hotelers"

Gerard Cadena, president de la CEA i Carles Ramos, president de la UHA
Gerard Cadena, president de la CEA i Carles Ramos, president de la UHA
Aquest dimecres a la tarda en el marc d'una assemblea extraordinària celebrada per la Unió Hotelera d'Andorra (UHA) juntament amb els seus associats anunciaven que deixaven de formar part de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA). En un comunicat, aquest dijous la patronal empresarial manifesta que la voluntat d'ambdues parts és la de "continuar col·laborant i treballant per trobar la fórmula que permeti un encaix satisfactori". 

El problema que ha fet arribar aquesta decisió per part de la UHA és per les quotes que pagaven els associats a la Confederació empresarial, una qüestió que ja s'havia plantejat l'any 2012 i que ara, amb l'arribada de la nova junta que està encapçalada per Gerard Cadena, "ha tornat a posar-se sobre la taula".

La situació exposa la CEA que "és clara" perquè "la Unió Hotelera vol continuar formant part de la CEA, i ha demanat a la nova junta directiva trobar un encaix dins la seva recent reestructuració amb la intenció que tothom se senti beneficiat amb aquesta aliança estratègica". D'aquesta manera, la sortida que s'anunciava ahir només semblaria que és una mera simulació per replantejar el problema.

A més, Gerard Cadena exposa que "la major part dels hotelers volen continuar afiliats a la CEA", motiu pel qual es treballa sobre diversos escenaris alternatius, un dels quals podria ser que els establiments hotelers s'afiliessin de forma individual a la patronal empresarial. Així doncs, manifesta que "s'ha de trobar la millor manera per solucionar el problema".
 

Etiquetes

Comentaris

Trending