La CASS responsabilitza al Govern de l’impagament dels treballadors públics

Aquest dijous el Govern ha justificat que el retard del pagament ha estat a causa d’una incidència tècnica de la CASS, mentre que la parapública se’n renta les mans

Comentaris

-
-
La Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) destaca que fins al mes de novembre la gestió dels funcionaris de baixa es continua portant des de Govern. A més, remarca que la incidència produïda "no és atribuïble a la responsabilitat de la CASS". Precisament, aquest dijous Eric Jover, titular d'Educació i Ensenyament Superior, al Consell General, ha afirmat que la situació en què es troben els treballadors públics es deu a un problema administratiu de la CASS.

El ministre ha remarcat la CASS és qui no hauria entès el nou reglament de funcionament de la mútua de funcionaris que està aprovat des del mes d'agost. En canvi, la parapública, a través d'un comunicat, passa la pilota al departament de Funció Pública del Govern perquè els pagaments dels funcionaris continuava estant sota la seva gestió. A partir d'aquest mes de novembre, les baixes laborals dels treballadors públics es pagaran ja des de la CASS.

D'aquesta manera, no queda clar qui està sota la responsabilitat que els funcionaris de baixa no hagin pogut cobrar la seva remuneració pertinent. El que sí que afirmen tant Govern com la pròpia CASS és que aquest divendres, 9 de novembre, els treballadors públics haurien de rebre la seva prestació salarial, i que el dia 25 la mútua se'ls transferirà el complement necessari per poder cobrar el cent per cent de la remuneració corresponent al mes d'octubre.

Comentaris (2)

Trending