La CASS assegura que les ‘prestacions Covid’ les paga en menys d’una setmana però admet demores

La parapública manté que els abonaments ordinaris estan al dia i que els més específics i lligats a la situació excepcional actual sobre els quals no surten incidències es resolen en dos dies

-
-
La Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) assegura que les prestacions derivades de la situació excepcional causada per la Covid-19 s’estan abonant en un termini màxim d’una setmana si surt alguna incidència. No obstant això, la parapública també admet que hi ha algunes peticions, alguns expedients, que s’encallen, que s’acumulen, i conseqüentment, les resolucions que s’han d’emetre s’acaben dilatant.

Segons fonts oficials de la parapública, “en prestacions sanitàries anem al dia. Amb les baixes per Covid depenem de les comprovacions que fa el ministeri dels aïllaments, de la informació que ens passa el SAAS i dels controls interns que hem de fer a la CASS quan surten incidències amb la prestació”. En aquest sentit, segons els portaveus oficials de la parapública, els expedients que no presenten incidències es resolen en 48 hores i les que sí comporten incidències s’acaben resolvent en menys d'una setmana.

No obstant això, i tot i la voluntat de mirar de resoldre els casos fins i tot amb incidències, en menys d’una setmana, la CASS reconeix que “és cert que els casos no ens arriben de manera continua i en algun moment hem rebut més casos de cop i s'ha pogut produir alguna petita demora”.

Comentaris (2)

Trending