La caiguda de blocs de neu glaçada danya diversos cotxes a Andorra la Vella

Sortosament, l’ensurt, el més rellevant al carrer de l’Aigüeta, ha quedat en la ruptura dels vidres i no ha enxampat cap vianant

-
-
La caiguda de blocs de neu glaçada des de les altures és un dels principals mals que ha comportat l’increment de temperatures que s’han donat aquest divendres i que es preveu que encara vagin a més demà, dissabte. Un dels ensurts més sonors s’ha donat al carrer de l’Aigüeta, a la zona de Prada Ramon d’Andorra la Vella. Diversos vehicles que estaven estacionats han acabat amb els vidres trencats degut a la caiguda de les plaques des dels teulats.

Tant veïns que han presenciat els fets com fonts policials han explicat que els blocs de neu gelats, sortosament, no han enxampat cap vianant. Sens dubte, veient l’efecte que han tingut amb els parabrises d’alguns turismes, d’haver enganxat alguna persona s’haurien d’haver lamentat danys molt més seriosos. Per ara, segons fonts policials, sí que es té constància de la caiguda de plaques de neu i que aquestes han causat danys materials però no hi hauria hagut cap intervenció per ferits.

En relació concreta amb l’ensurt del carrer de l’Aigüeta, alguns dels afectats han lamentat la resposta donada pel comú quan veïns dels blocs des d’on estaven caient les plaques de neu gelada han contactat per demanar que s’instalessin al carrer unes tanques per evitar que hi estacionessin nous vehicles. La resposta dels interlocutors comunals, segons les fonts, hauria estat que per procedir a col·locar tanques s’ha de fer una sol·licitud per escrit i entrar-la degudament al comú.

Comentaris

Trending