La Batllia admet una demanda per haver facilitat part de l'expedient del mestre que té contra les cordes a Govern

La coordinadora de Funció Pública hauria acordat el juliol lliurar dades relatives a l’últim dels recursos presentat pel docent que ha aconseguit que es tombi un concurs del 2016

La coordinadora de la Funció Pública, Elisabeth Almarcha, durant una presentació.
La coordinadora de la Funció Pública, Elisabeth Almarcha, durant una presentació.
La secció administrativa de la Batllia ha decidit admetre a tràmit la demanda presentada pel mestre que des del 2016 està posant contra les cordes el Govern per no haver procedit correctament en la composició del tribunal seleccionador d’un concurs, en concret, del primer concurs per consolidar com a fixes docents eventuals. En aquesta ocasió, el professional de l’ensenyament va contra la decisió de la coordinadora de Funció Pública de facilitar una part de l’expedient administratiu del professor.

El recurrent es va presentar a un nou concurs per proveir de vacants el cos d’ensenyament. En aquesta ocasió es tractava d’un concurs i unes places convocades via edicte l’abril passat. El mestre, amb posterioritat, va impugnar algunes de les decisions adoptades en el marc del procediment. Amb posterioritat, a mitjan de juliol, la coordinadora de la Funció Pública, Elisabeth Almarcha, va decidir entregar una còpia parcial de l’expedient administratiu del candidat, és a dir, de l’ara demandant.

L’home entendria, més enllà de què s’està vulnerant la seva intimitat lliurant l’expedient que obra en poder de Funció Pública en tan què aspirant a una plaça convocada per l’administració, que el Govern, i en aquest cas el departament liderat per Eva Descarrega, no està emparat a poder facilitar el seu expedient. D’aquí que hagi presentat una demanda que la Batllia, en concret la jutgessa Immaculada Rodríguez com a ponent, va admetre estudiar el 4 de setembre.

L’admissió de la demanda s’ha publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat (BOPA), de la mateixa manera que es va publicar, també, l’acceptació de les dues demandes anteriorment presentades pel mateix docent en relació a la impugnació dels concurs als quals es va presentar, un dels quals el del 2016 i que ha estat anul·lat per la sala administrativa del Tribunal Superior. Com en aquelles ocasions, i seguint la normativa vigent, la publicació de l’admissió de la demanda es fa per si alguna altra persona hi té interès i es vol adherir a la petició o, si escau, hi vol fer qualsevol al·legació. Aquest és el requisit formal.

-

Relacionat

Plantofada al Govern, defensa dels mestres

Comentaris

Trending