Koldo, seleccionador fins al 2022

L’entrenador i el seu equip renoven dos anys més al capdavant del combinat nacional, ja que la Federació considera que “no podem tenir cap tècnic millor”

Koldo estreny la mà al president de la FAF, Fèlix Álvarez.
Koldo estreny la mà al president de la FAF, Fèlix Álvarez.

Koldo Álvarez continuarà dirigint la selecció andorrana de futbol fins al 2022. La Federació ha renovat per dos anys més a l’entrenador i al seu equip tècnic. D’aquesta forma, ocuparà la banqueta de l’equip nacional en la propera Lliga de Nacions i en la fase de qualificació per a l’Eurocopa.

El seleccionador no ha amagat la satisfacció per l’ampliació de la relació amb una FAF en la qual sempre s’hi ha sentit a gust. “Estem contents per la confiança que ens van fer des del primer dia. Es una relació que havia d’acabar bé”, ha comentat.

Per la seva banda, el president de la Federació, Fèlix Álvarez, ha estacat que sota la direcció de Koldo “el futbol andorrà ha evolucionat positivament”. En particular, ha destacat els bons resultats assolits en la fase de classificació per al Mundial Al seu entendre, “no podem tenir cap entrenador millor”, ja que “no hi ha ningú que conegui millor el futbol andorrà”. Per tant, “en cap moment ens hem plantejat alguna altra possibilitat”.

El primer partit de Koldo Álvarez un cop signada aquesta renovació de contracte arribarà el 30 de març. Serà llavors quan la selecció de les Illes Fèroe visitin l’Estadi Nacional.

Etiquetes

Comentaris

Trending