Queda en llibertat la dona que va estafar hotels i va usar la targeta de crèdit d’un conegut

Després de la denúncia del titular de la ‘visa’, la dona va ser arrestada a principi de juliol i va ser condemnada a un mes ferm de presó

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. Toni Solanelles

La dona que a principi de juliol va ser detinguda acusada d’haver fet un ús fraudulent d’una targeta de crèdit d’un conegut i que també va estafar diversos hotels del país en els que va fer estada sense abonar les despeses va sortir la setmana passada de la Comella després de complir el mes de presó ferma que la Batllia li va imposar. No era la primera vegada que era arrestada per un tema similar, utilitzar la targeta d’un tercer.

En aquest cas, un conegut li va prestar la targeta en una ocasió per fer-li un favor i després, la dona hauria anat fent diverses disposicions o compres fins a generar càrrecs per un muntant, en xifres rodones, de mil euros. A més, en els quatre hotels en què es va allotjar va generar unes despeses de 2.500 euros més. La denúncia del titular de la ‘visa’, ja al mes de maig, va ser l’origen de la detenció.

Ara ha complert la condemna ferma imposada però haurà d’anar en compte de no tornar-hi. Perquè llavors podria tenir una sanció repressora força més important. I és que no és la primera vegada que se la deté per usar la targeta d’altri de manera indeguda. A l’octubre passat va passar fa o no fa el mateix després de birlar la targeta a una companya de feina. Llavors, aquell fet li va comportar que perdés la feina al ministeri d’Interior i Justícia. En aquesta ocasió també se l’hauria despatxat d’un centre sociosanitari públic.

Comentaris

Trending