Queda desert el concurs per a la provisió de dos fiscals

Malestar a l’administració de Justícia pels llocs de feina que s’estan assignant de forma interna i per la via directa

Accés principal a la Seu de la Justícia.
Accés principal a la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

El procés de selecció per a l’elecció de dos fiscals adjunts s’ha tancat sense cap designació. El concurs s’hauria declarat desert. Durant dues setmanes s’han estat fent les proves corresponents. I aquest divendres s’haurien donat els resultats als aspirants. Al final han estat només quatre els candidats que han completat tot el procediment. Inicialment havien estat vuit les persones que es van inscriure al concurs.

El ministeri públic ha de cobrir les vacants deixades per les ara magistrades del Tribunal de Corts, Carolina Bailén, i del Tribunal Superior, Alexandra Cornella. De moment, no hi hauria recanvi. Les proves de naturalesa oral haurien afectat a la baixa els resultats dels candidats. Dos dels aspirants inicials també s’havien inscrit al concurs de batlles i en obtenir una de les cinc places que en aquell concurs hi havia en joc ja van declinar seguir el procés per a fiscal. Altres dos inscrits més tampoc es van presentar a les proves.

Caldrà veure ara com va la previsió de les vacants que, conseqüentment, es mantenen. A la Batllia hi ha certa mala maror pels moviments de personal que hi està havent. Mala maror en alguns sectors, és clar. Aquells als qui els canvis els ‘beneficien’ no profereixen cap lament. Però aquelles persones que veuen com s’assignen de forma interna i per la via directa alguns llocs de feina estan esparverats. I això està causant notables tibantors.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending