Quatre exbatlles i dos joves advocats, en la recta final del concurs de notaris

La prova pràctica, oral i escrita, que s’ha de fer dilluns que ve es pressuposa decisiva tot i que després s’han de fer altres exàmens

Jordi Junyer, Maria Àngels Moreno i Sònia Baixench continuen en el procés.
Jordi Junyer, Maria Àngels Moreno i Sònia Baixench continuen en el procés. ARXIU

De manera sorprenent, aparentment, han quedat fora de la recta final del concurs per a dues places de notari alguns dels aspirants que amb més força hi arribaven. Pot ser el cas del llicenciat en Dret i oficial de notaria Àlex Isanta. Per a un dels dos llocs de fedatari públic hi queden ara mateix quatre exbatlles (un dels quals amb excedència encara vigent) i dos advocats de la nova fornada. La prova pràctica, oral i escrita, de dilluns vinent es preveu decisiva.

Queden encara en peu les candidatures dels exbatlles i ara advocats en exercici Jordi Junyer, Sònia Baixench -vicedegana de l’ens col·legial- i Jordi París -responsable de compliment normatiu de Banc Sabadell- i la batlle en excedència Maria Àngels Moreno. I també els joves juristes Josep Garcia i Mònica Mirabet. Per contra, han causat baixa amb el procés ja iniciat per no arribar a l’aprovat fins ara pel motiu que sigui, a banda d’Isanta, el batlle Xavier Colom i els advocats Arjan Jethani, Margarida Marticella i Carme Perna.

Just abans d’iniciar-se les proves, dues de les tretze aspirants inicials, Sandra Vilanova i Mar García, també van ‘caure’ del procés. En aquest cas, però, per no complir els requisits de nivell lingüístic en un cas, i per decisió pròpia, en l’altre, ja no van encetar els exàmens, que s’han d’acabar a final d’aquest mes. De fet, després de la pràctica de dilluns, el que queden són proves, per dir-ho d’alguna forma complementàries.

Així, segons el calendari oficial de les proves, després de la pràctica, els dies 14, 15 i 16 d’octubre hi ha programats psicotècnics, el 22 d’octubre la prova de castellà i l’endemà, la de francès. El tribunal es dóna prop d’un mes d’acabar de perfilar correccions i decisions diverses abans de donar ‘les notes’ i, per tant, situar al capdavant de tot els dos candidats que haurien de ser els escollits.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.