Només un candidat a esdevenir vicedegà del Col·legi d’Advocats

La vacant deixada per la renúncia de Xavier Sopena serà coberta per l’actual vocal de la junta directiva Miquel Bellera

La junta de govern del Col·legi d'Advocats durant una compareixença pública.
La junta de govern del Col·legi d'Advocats durant una compareixença pública. Toni Solanelles

Només hi ha un candidat, a no ser que hi hagi una sorpresa de darrera hora, per ocupar la vacant que hi ha al Col·legi d’Advocats (CADA) en el lloc de vicedegà. La renúncia de Xavier Sopena -número 9 de la llista nacional demòcrata- a continuar en el càrrec després de les crítiques rebudes per continuar en el càrrec tot i participar en actes electorals de visibilitat pública, obliga a fer una assemblea extraordinària per acordar el recanvi.

L’única candidatura presentada és la de Miquel Bellera, que actualment és vocal de la junta del CADA i que farà el salt a número dos del col·lectiu, rere Sònia Baixench. Encara que hi havia hagut damunt la taula, com en altres ocasions, la possibilitat que presentés candidatura algun dels integrants del sectors de l’advocacia crítics amb la posició oficialista, al final no ha tirat endavant.

En l’assemblea extraordinària que es farà dimarts que ve, a banda de l’elecció de vicedegà, també votarà sobre la resolució del recurs plantejat contra l’acord adoptat en relació amb el portal de jurisprudència www.lleis.com. Part dels advocats consideren injust que s’hagin d’apujar les quotes de forma general per un servei que no tots els lletrats volen.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending