Jover acata la sentència del Tribunal Superior per una piulada que qualifica de "desafortunada"

El ministre reconeix que la seva forma d'actuar no va ser la més adequada i que va ser més dur del que tocava

Comentaris

Jover (al fons de la imatge) preparant la roda de premsa d'aquest dimecres.
Jover (al fons de la imatge) preparant la roda de premsa d'aquest dimecres. SFGA/ C.ESTEVE

El ministre portaveu, Eric Jover ha dit aquest dimecres que acata la sentència del Tribunal Superior com a responsable d’una intromissió il·legítima en l’honor dels germans Higini i Ramon Cierco. Jover va fer una piulada al seu compte de Twitter en què acusava els empresaris de ser uns bandolers. 

Jover ha recordat que en primera instància les indicacions de la Batllia van ser desestimar la demanda dels germans Cierco. "Evidentment em sentia més còmode amb la decisió de primera instància que no pas amb la del Tribunal Superior però ho acataré, com no pot ser d'una altra manera". Ha qualificat de "desafortunat" el seu tuit i ha volgut explicar les circumstàncies d'aquell moment quan era ministre d'Educació i faltaven poques setmanes per a les eleccions legislatives. "Va ser una legislatura marcada per la crisi BPA i des del 2015 van començar a sorgir 'fake news' en digitals del país i de fora, amb l'objectiu de contaminar l'opinió pública, a vegades amb informacions no contrastades, opinions o notícies que s'han demostrat després que eren falses".

L'actual ministre de Finances, Eric Jover, en una compareixença.

Relacionat

Condemnat el ministre Jover per un ‘tuit bandoler’

Pel ministre, "sovint aquestes informacions anaven dirigides contra el Govern, contra les institucions, i fins i tot contra una part del teixit econòmic. Era una situació excepcionalment dura, on per primera vegada les 'fake news' estaven presents al país de manera activa". Ha reconegut que la seva forma d'actuar no va ser la més adequada. "Vaig ser molt més dur del que tocava". 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending