Ingressa a la presó l’home condemnat per intentar violar una amiga

El Superior va confirmar recentment la sentència de primera instància, que imposa un any ferm d’empresonament, després que la perjudicada hagués d’explicar fins a vuit ocasions las situació que havia viscut

Accessos al centre penitenciari.
Accessos al centre penitenciari. Toni Solanelles

L’home que fa dues setmanes va ser condemnat a complir un any de presó ferm per haver intentat violar una amiga ha ingressat al centre penitenciari. De manera voluntària i acordada, el penat va presentar-se aquest dimarts a la presó per complir la resolució judicial. El relat veraç i inalterable de la víctima, que va haver d’explicar fins a vuit vegades la seva ‘història’, ha estat decisiu per a la condemna. El processat sempre va negar haver intentat la violació.

Però la dona afectada, amb qui l’ara condemnat feia temps que mantenia una estreta relació d’amistat, sempre ha defensat que si el penat no va acabar anant més enllà dels tocaments i petonejos que li va fer després d’abraonar-se-li a sobre va ser perquè en un moment donat va poder donar un fort als testicles de l’home i arran d’aquesta acció va poder desempallegar-se de l’agressor i fugir del domicili on estaven en aquell moment.

Automàticament després, la dona va denunciar els fets i això va posar en marxa el procés que ha acabat ara amb la condemna. Dos anys per la temptativa de violació del qual un ferm. Una vegada el recorregut judicial ja ha arribat al seu terme, i vist que la versió de la defensa no va ser tinguda en compte, el condemnat ha preferit entrar al centre penitenciari per complir quan abans la pena i mirar, després, de reprendre la seva vida.

Comentaris (2)

Trending