Ajornen quinze dies més la represa del judici de la causa general del ‘cas BPA’

La processada que estava en el torn de declaració s’ha posat de baixa i ara es fixa el reinici de la vista per al 20 de març

Comentaris

Una vista de la sala durant la represa del judici després de les vacances d'estiu.
Una vista de la sala durant la represa del judici després de les vacances d'estiu. Toni Solanelles

L’enèsima represa del judici de la causa general del ‘cas BPA’ no es farà aquest dilluns, com inicialment estava previst, sinó el 20 de març si no hi ha cap canvi més en les properes dues setmanes. El tribunal ha comunicat fa poca estona que la represa s’ajorna quinze dies atès que emalgrat que el magistrat que es va haver de sotmetre a una intervenció quirúrgica al tomb de les festes de Nadal ja estaria en condicions, ha hagut de posar-se de baixa la processada declarant.

Això farà, si no hi ha cap més canvi, que la vista es reprengui el primer dia laborable de campanya electoral. El judici s’ha de reiniciar amb la declaració de la darrera de les processades que prestava el seu testimoni, que ara té 15 dies de baixa per indisposició. De fet, està responent encara a les preguntes de l’acusació pública i el fiscal general, Alfons Alberca, ja hauria advertit que estarà al voltant d’un mes repassant les transferències que va fer des de BPA l’empresari valencià establert a Barcelona Rafael Pallardó.

Carles Fiñana en una compareixença.

Relacionat

El testimoni del cap de la UIFAnd en el ‘cas BPA’ queda ‘tacat’

Després de les preguntes de la fiscalia seran les defenses les que, si ho consideren necessari, podran interrogar la processada, la darrera dels 24 que han hagut de comparèixer davant el Tribunal de Corts. Posteriorment serà el torn per als testimonis, començant, si no hi ha canvis en el calendari, pel cap de la UIFAnd, Carles Fiñana, i continuant pels responsables d’altres institucions de supervisió i control.

Comentaris (4)

Trending