Investiguen un incendi presumptament provocat que hauria calcinat dos vehicles a Sispony

(AMB VÍDEO).-Els fets van passar la matinada de divendres a dissabte de la setmana passada i un veí va veure com a sota d’un dels automòbils hi havia un líquid que va contribuir a fer prendre les flames

-
-

La policia investiga l’incendi presumptament provocat que hauria destruït totalment dos vehicles la mitjanit de divendres a dissabte de la setmana passada en una urbanització de Sispony. Els dos cotxes estaven estacionats a l’aire lliure, en un espai destinat a aparcament que hi ha a la carretera dels Plans, i de cop hi volta van començar a cremar. Sota d’un dels automòbils calcinats un veí hi hauria vist un líquid que si bé potser no va ser on es va originar el foc sí que va ser decisiu per a la seva propagació.

La propietària dels vehicles -un Hyundai Trajet i un Renault Grand Space- ha denunciat els fets per tal d’impulsar la investigació per esclarir la causa de l’incendi alhora que pretén que d’aquesta manera si algú té alguna pista que pugui portar a la resolució del cas ho pugui comunicar al cos d’ordre. Segons la denúncia, la propietat està convençuda, encara que no ho pot afirmar amb certesa absoluta, que el foc va ser provocat.

Va ser un veí de la urbanització les Canadilles, on també viu la denunciant, una dona resident russa que fa cinc anys que està establerta al Principat, qui va alertar els serveis d’emergència en veure com les flames consumien els dos vehicles. Els propietaris dels vehicles, la dona denunciant i la seva parella, van sortir del seu domicili aquell divendres a 2/4 de 8 del vespre i van deixar els vehicles estacionats “en perfecte estat i tancats”, segons consta en la denúncia. Tant el Hyundai com el Renault, valorats en 1.820 i 6.000 euros respectivament, haurien passat les revisions mecàniques corresponents i tindrien la ITV en vigor.

Els dos cotxes, formalment propietat d’una resident russa a la urbanització les Canadilles, estaven estacionats “en perfecte estat” a l’aire lliure

Quan la parella va tornar a casa, vers 2/4 d’una de la matinada, ja van veure com estaven actuant els bombers per intentar apagar les flames i, també, com havia fet acte de presència al lloc una patrulla de la policia. Segons el testimoni del veí que va alertar els cossos de seguretat, l’incendi es va originar als baixos del Grand Espace, on aparentment hi havia “un líquid”. El foc es va iniciar “lentament” i en arribar a l’esmentat líquid, que els bombers hauran de provar de determinar de què es tractava, les flames van prendre més ràpidament i es van propagar al Hyundai.

La denunciant hauria deixat constància davant de la policia que mai no ha tingut cap problema ni cap incident al Principat. Regentant una petita agència de viatges, poc coneguda segons el seu propi testimoni, la vida de la parella veïna de Sispony transcorreria amb certa tranquil·litat. Només es remarca, això sí, que deu fer cosa d’un any, aquesta resident russa va interposar una denúncia contra un home pels suposats episodis violents (psíquics i físics) que feia passar a una coneguda seva.

 

Comentaris

Trending