Noves furgonetes antidisturbis per al servei de policia

Les brigades de manteniment de l’ordre i els grups especials, essencialment el GIPA, disposaran de nous vehicles

Dues de les noves furgonetes.
Dues de les noves furgonetes. Toni Solanelles

El servei de policia podrà utilitzar ben aviat tres noves furgonetes equipades degudament per fer les funcions conegudes popularment com a antidisturbis. Fins ara ja tenia el cos un vehicle adaptat per les noves funcions, un vehicle que serà pintat de negre com les noves furgonetes que s’estan acabant d’adequar abans de poder ser operatives. El vehicle de què es disposava fins ara era de color blanc, una cromàtica poc adequada per aquest tipus d’equipament.

Els nous vehicles, de la casa Ford igual com ho són els turismes de patrullatge que fa uns mesos que ja circulen sota la fórmula del ‘leasing’ quan a l’adquisició i finançament, aniran a parar tant a les unitats de patrulles (dos d’ells), entre les quals hi ha configurat un grup de suport al grup que pròpiament té assignat el manteniment de l’ordre, que són els grups especials del cos policial. I la tercera de les furgonetes la gestionarà directament el grup d’intervenció (GIPA), com a unitat més rellevat dels grups especials en la matèria.

-

Relacionat

El 2020 portarà disset vehicles nous al cos de policia

Com en altres cossos equivalents a la policia del Principat, els vehicles en qüestió estan especialment reforçats per si han d’acudir en algun acte o similar on hi hagi violència manifesta i on pugui perillar tant la integritat del vehicle com la dels seus ocupants.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending