El 2020 portarà disset vehicles nous al cos de policia

L’empresa adjudicatària del concurs per a l’abastiment de la flota té previst lliurar dilluns els Ford Kuga Business que renovaran el parc mòbil policial

-
-
El cos de policia estrenarà fins a disset vehicles nous amb l’entrada de l’any nou. L’empresa que a l’estiu va resultar adjudicatària del concurs per renovar la flota policial sota el format de lloguer té previst entregar dilluns els vehicles format crossover que serviran per donar un impuls important al parc mòbil del cos. Les darreres setmanes s’han acabat de retolar i equipar els vehicles, vist que aquesta era una condició sine qua non del concurs.

Els disset vehicles són tots idèntics: disset Ford Kuga Business. El sistema de ‘renting’ no és pas la primera vegada que l’empra l’administració i tampoc per al departament de policia. Els vehicles més nous del parc mòbil policial ja es van ‘adquirir’ sota aquesta modalitat. I ara s’hi torna. L’administració abonarà pràcticament 17.000 euros (16.898 euros) al mes pel lloguer del ‘paquet’ de vehicles. El contracte és per un any renovable fins al màxim que estableix la llei de contractació pública. Per tant, doncs, un màxim de sis anys.

Comentaris (10)

Trending