Cop policial al tràfic de drogues al Prat del Roure

En una operació judicialitzada, agents de policia han detingut aquest dilluns un dels principals subministradors de marihuana dels joves que es concentren en l’espai escaldenc i han comissat 2.185 grams de marihuana i 42.400 euros en efectiu

Imatge d'allò comissat al detingut.
Imatge d'allò comissat al detingut. POLICIA D'ANDORRA

Després d’una investigació de dies, i en el marc d’una operació dirigida per la Batllia, la policia ha detingut aquest dilluns qui es considera un dels principals subministradors de marihuana dels joves -molts d’ells menors- que se solen reunir al Prat del Roure, a Escaldes. L’operatiu ha permès comissar 2.185 grams de marihuana i 42.400 euros en efectiu. Tot al pis del detingut, un jove andorrà de 27 anys amb múltiples antecedents relacionats amb estupefaents.

Fa temps que el Prat del Roure i tot de persones, en algunes ocasions fins i tot menors, que s’hi mouen, són objecte de preocupació de les autoritats. Policials i no policials. L’operació que s’hauria desenvolupat aquest dilluns hauria d’estat del tot exitosa i és una continuació, en certa manera, del treball fet a partir del desmantellament, el gener de l’any passat, d’un ‘narcopís’ al carrer del Pui d’Andorra la Vella.

La denominada ‘Operació Estella’ és el resultat, en part, de les indagacions que s’han anat fent a partir del desmantellament del ‘narcopís’ del carrer del Pui, a Andorra la Vella

Arran de les múltiples diligències que es van fer i encara s’han estat fent fins fa pocs dies -com la presa de declaració als menors que feien estada al ‘narcopís’- es va poder arribar a la conclusió que al tomb del Prat del Roure hi havia d’haver un important punt de venda al detall i a l’engròs de marihuana. Després de múltiples gestions coordinades pel grup de delictes contra la salut pública de l’àrea de policia judicial i criminal del cos d’ordre, es va arribar a l’ara detingut.

L’operació es va fer esclatar aquest dilluns i amb la participació de gossos ensinistrats i preparats per a la recerca d’estupefaents es va poder localitzar la droga en el domicili del detingut. Més enllà de la marihuana i els diners, també es va comissar material per confeccionar dosis de marihuana, vàries bàscules i altres petites quantitats d’aquesta droga que semblaven destinades a vendes més al detall.

 

Tots els elements localitzats són proves irrefutables que el detingut estaria vinculat amb el tràfic de droga. I pels controls i seguiments que s’han estat fent les darreres setmanes, no hi ha dubte que seria un dels principals, sinó el principal, subministrador d’estupefaents dels joves que acudeixen al Prat del Roure que, com s’ha dit, ha esdevingut un dels principals punts de conflictivitat del país. L’home ha passat a disposició judicial i no hi ha pràcticament cap dubte que en les properes hores ingressarà al centre penitenciari.

Durant tota la jornada de dilluns es van fer noves indagacions per acabar de desmantellar aquest important punt de distribució de droga entre els menors. La investigació, que s'ha batejat policialment amb el nom d''Operació Estella', continua oberta i no es descarta que hi pugui haver més detencions.

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending