El Centre Penitenciari ja té dentista

El Consell de Ministres ha adjudicat el servei assistencial odontològic per als interns de la presó a Sergi Mingorance per 20.165,88 euros anuals

Una imatge de l'accés principal al centre penitenciari de la Comella.
Una imatge de l'accés principal al centre penitenciari de la Comella. Toni Solanelles

El Centre Penitenciari ja compta amb un dentista privat per fer-se càrrec dels interns. El Consell de Ministres ha adjudicat aquest servei al professional privat Sergi Mingorance. L’odontòleg cobrarà per revisar les dents dels presos amb més afluència que fins ara 20.165,88 euros anuals.

El Govern ha apuntat, a més, que aquest servei serà ara responsabilitat del Centre Penitenciari, que serà qui s’encarregarà de fer les contractacions. Fins ara, era el SAAS qui se’n feia càrrec. L’objectiu, segons expliquen, és optimitzar els recursos econòmics i augmentar la qualitat i la freqüència d’aquest servei assistencial ofert als interns.

Per altra banda, s’ha declarat desert el concurs per a la prestació del servei d’assistència d’un metge generalista. Aquesta era la segona cobertura que es volia ampliar per als interns de la presó, i es va licitar al mateix moment que l’odontòleg. El concurs, però, no ha rebut cap oferta.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending