S’amplien en 370 més les autoritzacions de residència i treball i per als transfronterers

La quota general estava situada en 530 permisos, ampliables en un 30% i, a hores d’ara, s’estan exhaurint

El servei d'Immigració està a l'edifici de l'Obac.
El servei d'Immigració està a l'edifici de l'Obac. Toni Solanelles

El Consell de Ministres ha aprovat el Reglament d’ampliació de 370 permisos de la quota general d’autoritzacions de residència i de treball, així com per als transfronterers, que ja va aprovar el Govern en el període comprès entre el maig i l’octubre del 2021. D’aquests 370, 288 seran per al primer cas i 82 per al segon.

El primer Reglament representava un contingent de 530 autoritzacions ampliable en un 30%. 413 d’elles corresponien a residència i de treball i 117 a transfronterers. A hores d’ara, segons ha indicat Govern, s’estan exhaurint el nombre global de permisos establerts inicialment.

Per aquest motiu, el ministeri de Justícia i Interior ha considerat necessari respondre a l’evident demanda que existeix actualment a Andorra de manera immediata. Així, es farà possible que les sol·licituds per obtenir autoritzacions d’immigració puguin continuar sent ateses degudament, a fi de què es pugui facilitar una bona marxa de l’economia per als pròxims mesos.

 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.