Integrants d’un equip infantil del club d’esquí del Pas-Grau causen aldarulls a França

Havien acudit a l’estació de Peyragudes per participar en una competició U-14 i mentre els entrenadors estaven assistint al sorteig de proves haurien apedregat almenys dos vehicles obligant la policia a intervenir

Una vista general de l'estació de Peyragudes.
Una vista general de l'estació de Peyragudes.
La policia francesa ha hagut d’intervenir, a requeriment dels propietaris d’uns vehicles, arran d’un incident protagonitzat per alguns dels integrants d’un equip infantil de l’Esquí Club Pas de la Casa Grau Roig (ECPCGR). Com a mínim haurien apedregat, suposadament, un parell d’automòbils. Els nois eren a l’estació de Peyragudes, a la regió d’Occitània, a prop de Bagnères-de-Luchon, on havien de participar en una competició U-14.

L’incident hauria passat just abans de l’inici de la prova. Justament, els preparadors dels joves esquiadors, alguns dels quals integrants dels programes de tecnificació, havien acudit als sorteigs preceptius per saber els ordres de sortida i altres circumstàncies similars. En tornar al lloc on eren els joves competidors, ja hi havia mobilitzada els agents locals a petició dels automobilistes. Els monitors, que han decidit retirar l’equip de la competició enutjats amb els nois, haurien hagut de prestar declaració davant la policia. El resultat de tot plegat no ha transcendit.

El que sí que és clar és que no és la primera vegada que els mateixos joves creen problemes. D’aquí que, segons fonts properes al club d’esquí encampadà, en els propers dies s’avaluarà la situació i no es descarta expulsar de l’entitat els causants de l’aldarull ocorregut a Peyragudes. De fet, els mateixos preparadors de les joves promeses de l’esquí andorrà ja haurien mostrat en reiterades ocasions el seu malestar i preocupació pel comportament dels joves.

Comentaris (18)

Trending