Generalitat i Govern aborden com fer “competitiu” l’aeroport d’Andorra-la Seu

El ministre Jordi Gallardo s’ha reunit amb el conseller de Territori català, Damià Calvet, i han analitzat la gestió de la infraestructura que hauria d’acollir vols regulars amb turistes en un futur proper

Comentaris

Calvet ensenyant un plànol a Gallardo.
Calvet ensenyant un plànol a Gallardo. Generalitat de Catalunya

Impulsar definitivament l’aeroport Andorra-la Seu com a punt d’arribada de turistes al Principat. Aquest és el principal objectiu de la reunió que ha mantingut aquest matí el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, amb el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet. Tots dos han acordat que cal que la infraestructura sigui competitiva.

Gallardo i Calvet s’han trobat en el marc del procés engegat des d’Andorra per intentar assegurar que la temporada d’hivern vinent puguin arribar ja vols regulars a la instal·lació alturgellenca. Des del Govern s’entén que cal apostar de forma ferma per l’aeroport, que pot ser clau en la fita llargament desitjada de desenclavar el Principat.

El conseller Calvet ha posat en relleu, mitjançant una piulada a Twitter que “amb Andorra compartim llengua, cultura i estratègia de promoció econòmica”. Ha explicat que en la reunió, a la qual també ha assistit el secretari d’Estat d’Economia, Eric Bartolomé, “hem abordat la gestió de l’aeroport d’Andorra-la Seu” tot deixant clar que “és una infraestructura que volem competitiva”.

Comentaris

Trending